Infoa kurssille ilmoittautumiseen

TOUKO-KESÄKUUN kurssit päivitetty! Ilmoittautuminen avataan perjantaina 22.4. Tulossa uutena: arkipentu kurssi, harrastuspentu kurssi, BH kurssi. Kaikki nosework toko sekä rally-toko ryhmät ovat täynnä.

.

ELO-SYYSKUUN kurssiviikot 32-36 päivitetään kotisivuille toukokuun aikana. Näihin viiden viikon lyhytkursseihin ilmoittautuminen alkaa kesäkuun alussa, ei ennakkoilmoittautumisia.

.

SYKSYN 2022 valmennusryhmiin haku alkaa kesäkuussa, ei ennakkoilmoittautumisia! Tiedot kursseista päivitetään kotisivuille toukokuun aikana. Etusijalla Koirakoulu Kisman kevään 2022 valmennusryhmäläiset.

.

Katjan kevään valmennusryhmät (nosework, toko sekä rally-toko) kaikki ryhmät ovat täynnä. Peruutuspaikoille otetaan koirat etusijalla varasijalistalta, jonne voit ilmoittautua PERUUTUSPAIKKA ILMOITTAUTUMINEN

.

MUISTUTUS HALLIN KÄVIJÖILLE JA KURSSILAISILLE!

Noudatamme Covid-19 suosituksia ja ohjeita! Ethän tule hallille, mikäli sinulla on flunssan oireita! Flunssaoireet on syytä ottaa vakavasti, käydä koronatestissä ja pysyä karanteenissa kunnes saa tulokset. Hallin oven suussa on pulpetilla käsidesiä, huolehditaan käsidesin käyttö mennentullen ja palatessa. Kiitos, kun huolehdit!

.

ILMOITTAUTUMINEN/PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumislomakkeet avataan kurssitietojen yhteyteen aina ennakkoon ilmoitettuna päivänä. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet lähettänyt ilmoittautumislomakkeen, googleforms kuittaa, että ilmoittautuminen on tullut perille.  Saat sähköpostiin lähempänä kurssin alkamista kurssi-infon, mistä löytyvät tiedot kurssista ja maksuohjeet. Muistathan että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset maksetaan takaisin vain eläinlääkärin/lääkärin todistusta vastaan. Koiran sairastuminen ns. tarttuviin viruksiin/tauteihin, kuten kennelyskään, nenäpunkkiin ja ripuliin ei oikeuta kurssimaksun palautukseen. Emme korvaa ohjaajan sairastapauksissa poissaoloja.  Muut peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkamista, myöhemmin perutusta kurssista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Poissaolo tunteja ei korvata! Voit myydä tuntejasi Koirakoulu Kisman tokotunnit FB ryhmässä. Kurssimaksu sisältää  ALVn 24% sekä hallivuokran, kurssimaksu tulee olla suoritettuna ennen kurssin alkamista.

.

.

Huomioithan, että minulla ei ole ns. ongelmakoirakoulutusta. Kurssiryhmiin ei voida ottaa koiraa, joka ei tule toimeen toisten koirien kanssa ( halliolosuhteet) tai jos koirasi haukkuu koko ajan. Tällöin aiheutetaan turhaa häiriötä muille kurssilaisille ja heidän koirilleen. Tallainen koira tarvitsee yksilöllistä koulutusta, ja tarjontaa löytyy Oulun alueeltakin hyvin.