Infoa kurssille ilmoittautumiseen

.

SYKSYN 2024 kurssit on päivitetty kotisivuille.

Ryhmät ovat lähes täynnä, löydät tiedot vapaista paikoista eri lajiotsikoiden alta.

Peruutuspaikoille voit ilmoittautua varasijalle tällä lomakkeella

VARASIJALLE ILMOITTAUTUMINEN

.

ILMOITTAUTUMINEN/PERUUTUSEHDOT

Kurssit laskutetaan 5 kerran jaksoissa. Kurssimaksu tulee olla suoritettuna eräpäivään mennessä, mikäli maksu jää suorittamatta, kurssipaikka siirtyy varasijalla olevalle koirakolle.

Ilmoittautumislomakkeet avataan kurssitietojen yhteyteen aina ennakkoon ilmoitettuna päivänä. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet lähettänyt ilmoittautumislomakkeen, googleforms kuittaa, että ilmoittautuminen on tullut perille.  Saat sähköpostiin lähempänä kurssin alkamista kurssi-infon, mistä löytyvät tiedot kurssista ja maksuohjeet.

Muistathan että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset maksetaan takaisin vain eläinlääkärin/lääkärin todistusta vastaan. Koiran sairastuminen ns. tarttuviin viruksiin/tauteihin, kuten kennelyskään, nenäpunkkiin ja ripuliin ei oikeuta kurssimaksun palautukseen. Emme korvaa ohjaajan sairastapauksissa poissaoloja. 

Muut peruutukset viimeistään 3 viikkoa ennen kurssin alkamista, myöhemmin perutusta kurssista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Poissaolo tunteja ei korvata! Voit myydä tuntejasi Koirakoulu Kisman tokotunnit FB ryhmässä. Kurssimaksu sisältää  ALVn 24% sekä hallivuokran, kurssimaksu tulee olla suoritettuna ennen kurssin alkamista.

.

.

Huomioithan, että minulla ei ole ns. ongelmakoirakoulutusta. Kurssiryhmiin ei voida ottaa koiraa, joka ei tule toimeen toisten koirien kanssa ( halliolosuhteet) tai jos koirasi haukkuu koko ajan. Tällöin aiheutetaan turhaa häiriötä muille kurssilaisille ja heidän koirilleen. Tallainen koira tarvitsee yksilöllistä koulutusta, ja tarjontaa löytyy Oulun alueeltakin hyvin.