Harrastuspennut/arkipentukurssi

HARRASTUSPENNUT

.

Harrastuspennut kurssi on tavoitteellisille, kokeisiin tähtääville koirakoille. Ohjaajalla on pennun arkitottelevaisuuden koulutus tuttua, ja haluat mukaan ryhmään, missä lähdemme tekemään pohjia kohti toko/rally-toko tai PK harrastusryhmiä ajatellen. Harrastuspennuissa ei siis harjoitella arkipentujen perusteita. Huomioithan tämän, kun ilmoittaudut ryhmiin!

Pentukurssit ja arkitottelevaisuus kurssit sinulle, jolla ei ole tavoitteita lähteä harrastamaan koirasi kanssa. Haluat opettaa koirallesi hyvää arkikäytöstä. Ilmoittauduthan ryhmään pentusi kanssa mahdollisimman varhain, etenkin jos sinulla on ensimmäinen koira.  Tällöin saat heti hyvät neuvot ja ohjeet pennun koulutukseen, ennekuin se ehtii tehdä paljon toistoja ei toivottuun käytökseen.

Pentukurssilla opettelemme pennulle arkeen tärkeitä asioita, koiran palkkaamista,  nätisti hihnassa kulkemista, toisten koirien ohittamista, rauhoittumista, luoksetuloa, kontaktia sekä muita perusasioita, joista on sinulle pennun kanssa arjessa hyötyä.

Pentukurssille voi osallistua heti, kun pennulla on ensimmäinen rokote saatuna aina 6 kuukauden ikään saakka.

2024 HARRASTUSPENTUKURSSIT

Harrastuspentukurssilla keskitymme harrastuksiin tähtäävien (toko, pk lajit, rally-toko) pentujen kanssa peruasioiden kouluttamista koirasi tason mukaan. Emme siis käy läpi arjen perusasioita, vaan tähän ryhmään sopivat vain kohonkin lajiin/kokeisiin tähtäävät koirakot.

.

Kevään 2024 Harrastuspentukurssi TÄYNNÄ!

Tällä hetkellä ei ole alkamassa uusia penturyhmiä

.

.

.