Hallin hinnasto ja vuoronvaraus

Hallin treenituntien varaus alla olevasta linkistä, täytä tiedot huolellisesti ja maksettuasi varauksen, saat vahvistuksen sähköpostiin. Lue ohjeet huolellisesti, kuinka toimia, kun menet hallille.

HALLI on tarkoitettu vain koulutuskäyttöön, ei koirien juoksuttamiseen vapaana! Pissa/kakkasakko on 10e jonka jokainen käyttäjä huolehtii maksuun!

HALLI varattavissa omatoimitreeneihin alla olevan varausmaatti linkin kautta. Huolehdithan käsihygieniasta, et mene halliin mikäli sinulla on flunssa oireita, kiitos!

                 AJANVARAUS AUTOMAATTI

Hallin vuorohinnat 1.9.2020 alkaen:

Arkisin maanantai-perjantai 07.00-17.00                 10e/tunti               

Arkisin maanantai-perjantai 17.00-23.00                  25e/tunti      

Viikonloppu lauantai-sunnuntai                                 25e/tunti                

Lauantai klo 8.00-17.00                                                    200e   

Lauantai klo 8.00 -22.00                                                   250e                    

Sunnuntai klo 9.00-17.00                                                 200e                         

Koko vkl la-su (la 8.00-22.00, su 8.00-17.00 )              420e

LUE TÄSTÄ OHJEET, MITÄ TARVITSEE TIETÄÄ HALLILLE MENNESSÄ!

** Koirien ulkoilutus VAIN koirahallin oikeassa päädyssä olevalla nurmialueella tai Varstatien varressa. Hallin toisen pään toimitilojen piha-alueen läpikulku on kielletty ja  parkkialueen reunamien nurmialueet tulee jättää merkkailematta, näitä on merkitty koirankielto kylteillä! Koirien ei anneta merkkailla myöskään hallin seinustoille eikä pihalla oleviin kontteihin, roskiksiin ym. Kiitos!

**  Pääset hallille sisään soittamalla varauskalenteriin syöttämästäsi puhelinnumerosta hallin ovinumeroon p. 044 241 8213 Ovi on optimoitu aukeamaan 10 minuuttia ennen varauksesi alkua. Anna puhelimen hälyttää riittävän pitkään. Kun puhelin alkaa piippaamaan varattua, ovilukko aukeaa ja pääset ovesta sisälle. Huom! Salainen puhelinnumero ei toimi oven avaamiseen!

**VALOT löytyvät ovesta sisään tultaessa, oikealla puolelle ovea on kaksi valokatkaisijaa. Huolehdi tuntisi päätteeksi tarvikkeet takaisin paikoilleen, sammut valot ja huolehdi, että ovi napsahtaa varmasti lukkoon. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa tai laittaa viestiä 040 5435243  Tallenna numeroni puhelimeesi!

Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen varausta sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com

Voit varata vakiovuoron itsellesi, treeniporukalle tai koulutuksillesi. Vakiovuorot varataan sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com tai puhelimitse 040 5435243 Katja. Vakiovuorot laskutetaan etukäteen sopimuksen mukaisissa jaksoissa.

Hallia voi varata myös koulutuksiin, seminaareihin yms. koko päiväksi tai viikonlopuksi. Näyttelyt, mätsärit ja nätot vain sopimuksen mukaan, näissä tapahtumissa sovimme hallin siivouksesta järjestäjän kanssa erikseen.

HALLIN SÄÄNNÖT

Irtovuoron minimivaraus on 60 minuuttia. Varaustietoihinne liitetyt puhelinnumerot toimivat avaimena hallimme oven sähkölukkoon. Varatessasi vuoron sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaat myös siitä, että kaikki kyseisellä vuorolla harjoittelevat koirakot noudattavat hallin sääntöjä.

Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

1. Maalaa hiirellä varattava ajanjakso kalenterista ja klikkaa ”varaa”

2. Klikkaa ”seuraava” ja täytä tiedot.

3. Puhelinumero on erityisen tärkeä kirjoittaa oikein. Lisää numerot peräkkäin ilman välejä tai väliviivoja. Voit lisätä varauksellesi max. 3 puhelinnumeroa pilkulla erotettuna, esim. 0401234567,0507654321,04412124343

4. Klikkaa Tee varaus ja sinut siirretään Maksukaistan sivulle, jossa pääset maksamaan varauksen verkkopankkiisi. Maksun jälkeen saat varausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin.