Hallin hinnasto ja vuoronvaraus

Halli on tr

Hallin treenituntien varaus alla olevasta linkistä, täytä tiedot huolellisesti ja maksettuasi varauksen, saat vahvistuksen sähköpostiin. Lue ohjeet huolellisesti kuinka toimia, kun menet hallille. Luethan myös hallin säännöt, missä on tärkeää yleistietoa hallin käyttäjille!

.

Koirien jätökset tulee kerätä ulkoa roskiin,

koskee jokaista hallin käyttäjää!

** Koirien jätöksiä on kulkeutunut kengänpohjissa hallin nurmelle!!!

** Pidä huoli, että koirasi ei tee tarpeitaan sisällä!!! Siivoussakko 15e

** Halli on tarkoitettu vain koulutuskäyttöön, ei koiran juoksuttamiseen vapaana

Hallilla ei saa pitää ns. pentupaineja, missä pennut annetaan olla vapaana!!!

**Luethan ohjeet ennen varauksen tekemistä! Esim. salainen puhnro ei toimi oven avaamiseen! Varattuja ja maksettuja vuoroja ei voi siirtää/perua!

** Hallilla ei ole lämmityspaikkoja autoille! Seinän pistokkeita ei saa käyttää!

**Luethan ohjeet mm. koirien ulkoilutukseen liittyen!

**Väärinkäytöksistä ilmoitukset Katjalle

.

                 AJANVARAUS AUTOMAATTI

.

Hallin vuorohinnat 1.8.2023 alkaen:

Arkisin maanantai-perjantai 07.00-16.00                 15e/tunti               

Arkisin maanantai-perjantai 16.00-23.00                  30e/tunti      

Viikonloppu lauantai-sunnuntai                                 30e/tunti                

Lauantai klo 8.00-17.00                                                    250e   

Lauantai klo 8.00 -22.00                                                   300e                    

Sunnuntai klo 8.00-16.00                                                 250e                         

Koko vkl la-su (la 8.00-22.00, su 8.00-16.00 )              450e

LUE TÄSTÄ OHJEET, MITÄ TARVITSEE TIETÄÄ HALLILLE MENNESSÄ!

** Koirien ulkoilutus VAIN koirahallin oikeassa päädyssä olevalla nurmialueella tai Varstatien varressa. Hallin toisen pään toimitilojen piha-alueen läpikulku on kielletty ja  parkkialueen reunamien nurmialueet tulee jättää merkkailematta, näitä on merkitty koirankielto kylteillä! Koirien ei anneta merkkailla myöskään hallin seinustoille eikä pihalla oleviin kontteihin, roskiksiin ym. Kiitos!

**  Pääset hallille sisään soittamalla varauskalenteriin syöttämästäsi puhelinnumerosta hallin ovinumeroon p. 044 241 8213 Ovi on optimoitu aukeamaan 5 minuuttia ennen varauksesi alkua. Anna puhelimen hälyttää riittävän pitkään. Kun puhelin alkaa piippaamaan varattua, ovilukko aukeaa ja pääset ovesta sisälle. Huom! Salainen puhelinnumero ei toimi oven avaamiseen, laitteen tulee tunnistaa numero, mille hallivaraus on tehty!

** VALOT löytyvät ovesta sisään tultaessa, oikealla puolelle ovea on kaksi valokatkaisijaa. Huolehdi tuntisi päätteeksi tarvikkeet takaisin paikoilleen, sammut valot ja huolehdi, että ovi napsahtaa varmasti lukkoon. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa tai laittaa viestiä 040 5435243  Tallenna numeroni puhelimeesi!

Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta.

Voit varata vakiovuoron itsellesi, treeniporukalle tai koulutuksillesi. Vakiovuorot varataan sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com tai puhelimitse 040 5435243 Katja. Vakiovuorot laskutetaan etukäteen sopimuksen mukaisissa jaksoissa.

Hallia voi varata myös koulutuksiin, seminaareihin yms. koko päiväksi tai viikonlopuksi. Hallia ei vuokrata näyttely eikä match show käyttöön.

Tutustu myös hallin sääntöihin.

Irtovuoron minimivaraus on 60 minuuttia. Varaustietoihinne liitetyt puhelinnumerot toimivat avaimena hallimme oven sähkölukkoon. Varatessasi vuoron sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaat myös siitä, että kaikki kyseisellä vuorolla harjoittelevat koirakot noudattavat hallin sääntöjä.

Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

1. Maalaa hiirellä varattava ajanjakso kalenterista ja klikkaa ”varaa”

2. Klikkaa ”seuraava” ja täytä tiedot.

3. Puhelinumero on erityisen tärkeä kirjoittaa oikein. Lisää numerot peräkkäin ilman välejä tai väliviivoja. Voit lisätä varauksellesi max. 3 puhelinnumeroa pilkulla erotettuna, esim. 0401234567,0507654321,04412124343

4. Klikkaa Tee varaus ja sinut siirretään Maksukaistan sivulle, jossa pääset maksamaan varauksen verkkopankkiisi. Maksun jälkeen saat varausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

Toimitusehdot

YRITYS 2514346-2 myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: koirakoulukisma@gmail.com
Puhelin: 0405435243
Postiosoite: Tupostie 36b, 91800 TyrnäväMaksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 
Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 LappeenrantaPalautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.