Hallin säännöt

HALLIN SÄÄNNÖT

Varatessasi hallivuoron, sitoudut noudattamaan Koirakoulu Kisman hallin sääntöjä. Luethan säännöt huolella läpi, jotta toiminta hallilla olisi kaikille käyttäjille turvallista ja mukavaa.

HUOM!!! ÄLÄ ANNA KOIRASI HAUKKUA TURHAAN HALLIN PIHALLA EIKÄ HALLISSA!

SIISTEYS JA YMPÄRISTÖ

Hallilla on käytössä siivoussakkomaksu pissa-ja kakkavahinkojen osalta. Sakkomaksu on 10e ja se tulee maksaa omatoimisesti hallissa olevaan postilaatikkoon. Mikäli sinulla ei ole käteistä mukana, laita yhteystiedot postilaatikkoon, ja lähetän sinulle sähköpostilla laskun. Kuittaa maksusi aina postilaatikon vieressä olevaan vihkoon. Sakkomaksuilla katetaan hallin koneellinen siivous matonhuoltofirman tekemänä.

Koirien trimmaaminen hallissa on ehdottomasti kielletty!

Pyrimme siihen, että koirat ulkoilutetaan ennen halliin tuloa niin hyvin, että hallissa ei tulisi vahinkoja. Varaa siis aikaa, kun tulet hallille harjoittelemaan, että ehdit ulkoiluttaa koirasi kunnolla! Koirien merkkailut kiinteistön pihalla ja nurkkapieliin, sekä pihassa oleviin kontteihin on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Koirat viedään pihasta tien varteen tai hallin päädyssä olevalle nurmialueelle, mistä kiinteät jätökset kerätään AINA pois. Ulkoilutetaan pihan ulkopuolella, jättäen myös naapuriyritysten tienhaarat puhtaiksi. Hallin vasemmassa päädyssä olevan Kalibron toimitilojen piha-alueelle ei mennä koirien kanssa!  Hallin pihalla on kakkaroskis. Pidämme yhdessä huolta, että hallilla käyvistä koirista ei tulisi huomautuksia jätösten vuoksi. Älä anna koirasi merkkailla myöskään sisäänkäynnin ovenpieliin.

Sisään tultaessa ja ulos mennessä pidetään koirat niin, että ne eivät hypi ulko-ovea vasten!!!

Pidämme koirat kytkettyinä/häkissä muulloin kuin harjoitusten aikana, jolloin ne eivät pääse vapaasti haistelemaan ja merkkailemaan. Koiria ei myöskään saa kytkeä hallin patterien putkiin yms. mistä voi aiheutua vahinkoja!  Myös koiran ollessa ohjaajan hallinnassa, tulee ohjaajan huolehtia että koira ei merkkaile. Mikäli vähinko käy, ohjaaja siivoa paikan huolellisesti hallista löytyvillä siivousvälineillä. Siivouspaperit viedään AINA ulkoroskikseen, niitä ei saa jättää sisäroskiin eikä missään tapauksessa wc pyttyyn!

Sisään tullessa puhdista koirasi eteisestä löytyvillä pyyhkeillä, jos koira on kurainen,hiekkainen tai luminen. Juoksunartuilla on pidettävä juoksuhousut jalassa aina hallissa ollessa. Juoksunarttu odottaa vuoroaan autossa, älä laita juoksunarttua hallilla oleviin häkkeihin! Tärppipäivinä juoksunarttuja ei saa tuoda halliin.

Koiria ei viedä keittiö eikä wc tiloihin, eikä niitä jätetä keittiöön eikä wc tiloihin odottamaan vuoroaan. Hallissa on häkkejä, joissa koirasi voi odottaa vuoroaan, tai voit tuoda oman häkin mukanasi. Tupakointi on kielletty hallissa, sekä hallin ulkona rakennuksen vieressä. Tupakointi on sallittu vain ulkona erikseen merkityllä tupakkapaikalla!

LAPSET hallissa:  Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan. Hallilla on mm. jyrkät portaat yläkerran kahvitilaan, mikä ei ole lasten leikkipaikka! Lasten leikkitila tulee jokaisen itse siistiä tunnin päätteeksi, tavarat paikoilleen ja roskat roskiin. Rikkoutuneet lelut laitetaan myös roskiin.

JÄRJESTYS SÄÄNNÖT

Noudatamme hallilla näitä yhteisiä sääntöjä ja ns. oma valvontaa. Eli jos halliin tullessasi huomaat, että siellä on jotain rikki, koirien jätöksiä jätetty siivoamatta tms. ilmoita siitä heti hallin vuokraajalle 040 543 5243
Huomioimme muut hallin käyttäjät, emmekä tule halliin ennenkuin oma vuoro alkaa. Hallista poistutaan oman vuoron päätyttyä niin, että seuraavalle hallin käyttäjälle ei aiheudu tästä odottamista.

Koirien tulee olla rokotettuja SKL ohjeiden mukaisesti, pentukurssille riittää ensimmäinen rokotus, pennuilla on rokotesuoja voimassa jo sen myötä. Jos koirallasi on oireita kennelyskään, älä tule halliin koiran kanssa! Huomioi myös muut tarttuvat taudit (ripuli, nenäpunkit yms)  ja niiden varoajat.

Kulku halliin pääovesta, joka toimii sähkölukolla. Älä päästä halliin ulkopuolisia. Vuoron vaihduttua on jokaisen varaajan avattava ovi omalla kulkukoodilla! Ovea ei saa jättää auki (harjan varsi oven väliin) vaan se on pidettävä lukossa ja avattava aina uudella puhelinsoitolla.HUOM!!! HALLIN OVEA EI SAA PITÄÄ RAOLLAAN harjanvarrella tms. pöngättynä! Tämä aiheuttaa sähköiseen avausjärjestelmään häiriön, jonka jälkeen ovea ei saa auki soittamalla, ennekuin käydään paikanpäällä käyttämässä virrat pois laitteesta. Ovelta löytyy ovikello.

Hallissa olevia esteitä ym. tarvikkeita tulee käsitellä niin, että ne eivät rikkoudu. Pressuesteen ruuveja ei saa kiristää liian tiukalle, eikä väärille jengoille! Ole siis huolellinen, kun muutat esteen korkeutta. Esteiden vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi. Palauta aina käyttämäsi tarvikkeet takaisin samalle paikalle. Rally-tokon kyltit tulee laittaa numerojärjestykseen.

Älä jätä omia tavaroitasi hallille. Huolehdi pois lähtiessäsi, että keittiössä on sähköjohdot pois seinästä, jos käytät esim kahvinkeitintä,valot sammutetaan ja ovi tulee lukkoon.

VASTUU HALLILLA

Tmi Koirakoulu Kisma/Katja Sulkala ei vastaa hallilla tai hallin ulkopuolella koiralle tai ohjaajalle sattuvista tapaturmista.

Hallin käyttäjä on itse vastuussa koirastaan ja itsestään sekä sitoutuu korvaamaan itsensä tai koiransa aiheuttamat vahingot hallille, sen kalustolle tai keinonurmelle.Kaikki harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Hallin käyttäjän vastuulla on huolehtia itsensä ja koiransa vakuutusturvasta. Koirakoulu Kisma/Katja Sulkala ei ole vastuussa koiralle tai koiran haltijalle mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista hallikiinteistön sisä- tai ulkopuolella.

Hallissa on huomioitava noutokapulaa ja leluja heitettäessä huomioidaan peilit sekä ikkunat!

Hallinvuokraajan on myös huolehdittava, että jos käytetään keittiön laitteita, sähköjohdot irroitetaan aina käytön jälkeen seinästä. Valot tulee sammuttaa lähtiessä, ja huolehtia ovi lukkoon.

MAKSUEHDOT

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.