Koirakoulu Kisman halli

HALLIN TAPAHTUMIA JA HALLIN TIEDOT

Hallilla järjestettävistä koulutuseminaareista löydät ajankohtaista tietoa koirakoulu Kisman facebook ryhmästä.

.

HALLIN SIJAINTI, KOIRIEN ULKOILUTUS

Kempeleen Riihivainiolla, osoite Varstatie 1

Ajo hallille Takatie-Rasivainiontie-Varstatien kautta, aja ihan Varstatien päähän ja käänny vasemmalle. Koirakoulu Kisman parkkialue Kalibron hallin oikeassa päädyssä.   Ei autoja parkkiin Kalibron tuotantotilojen eteen!

KARTTALINKKI

Ajo-ohje hallille

Koirien ulkoilutus: hallin päädyssä olevalla nurmialueella sekä tien varressa. Koiria ei saa ulkoiluttaa Kalibron toimitilojen pihalla, eikä muiden hallitilojen tienhaaroissa! Koirien ei anneta merkkailla hallin seinänvieriin, eikä hallin pihalla oleviin varastokontteihin, roskiksiin ym.  Lue hallin säännöt!

.

HALLIN TIEDOT

Koko on 18*18metriä eli noin 325neliötä lämmintä tilaa.

Hallissa on tekonurmi (pesäpallolaatu, nukan pituus 33mm kumirouheella) Halli on lämmin, sieltä löytyy sosiaalitilat,  keittiö missä mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä varastotilat ja odotusalueet häkkeineen koirille.

Hallin varustukseen kuuluu palveluskoirien 1m pressu hyppyeste, PK A-este, rallytoko kyltit (suomi ja ruotsi) ja kylttitelineet, tokon avo- ja umpiesteet, tokokartioita, ruutunauhaa, tasapainotyynyjä, targetteja jne. Pidä omat noutokapulat mukanasi.

Hallia voi vuokrata yksityiskäyttöön ja pidempiaikaiseen treenikäyttöön. Hallin varaukseen toimii sähköinen ajanvarauskalenteri, pidempi aikaisesta vuokrakäytöstä ole yhteydessä katjasulkala@gmail.com