Hypokoira koulutus

Hypokoira koulutus

Hypokoira koulutukset alkavat Kempeleessä  2019.

Tavoitteena on, että koirat voivat toimia virallisina hypokoirina koulutuksen jälkeen.   Tammikuussa alkavaan koulutukseen on koirakot valittuna, ja ryhmä on täynnä. Seuraavat pentujen ja aikuisten koirien ryhmät alkavat elo-syyskuussa.

Hypokoira koulutusten seuraava jakso alkaa kesän/syksyn 2019 aikana. Osallistujat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kiinnostuit koulutuksesta, laita minulle sähköpostia hypokoiraoulu@gmail.com    Saat infon sekä haastattelulomakkeen, jonka palautettuasi olet listalla seuraavaan alkavaan koulutukseen.

Tiedustelut Oulun koulutuksista ensisijaisesti sähköpostilla:  hypokoiraoulu@gmail.com

0405435243/Katja   En vastaa puheluihin arki-iltaisin klo 16.30-21.30 kurssien aikana.

Mikäli sinua kiinnostaa hypokoiran koulutus, tutustu Hypokoira Ry sivuihin  https://hypokoira.fi/fin/alku/    Löydät täältä infoa mm. siitä millainen koira soveltuu hypokoiraksi.

Hypokoirat facebookissa

Suomen Kennelliitto hallitus on nimennyt Hypokoira Ry:n hyötykoiratoimikunnan jäseneksi.


Syyskuussa 2018 aloitin hypokoira koulutusohjaaja koulutuksen Raaseporissa. Minun kouluttajakoulutus alkoi 1.-2.9. Raaseporissa, kun siellä starttasi uusi koulutusjakso pennuille ja aikuisille koirille. Käyn mukana näissä viikonloppukoulutuksissa opettelemassa aiheesta lisää koko tämän jakson koulutuksen ajan (1vuosi) Laitan tänne sivuille lisätietoja sen myötä, kun oma koulutukseni etenee!

Lokakuu -18 ja toinen vkl Raaseporin koulutuksia takana. Aloittelevat pennut olivat edistyneet hienosti kotitehtävissään, ja saivat taas paljon uusia asioita työn alle. Koulutuksissa on ollut hieno yhteishenki, ja innostus koulutukseen on kova! Marraskuussa seuraava lähijakso.

Olen Suomen diabetesliiton sekä Hypokoira Ry:n jäsen.