Hallin hinnasto ja vuoronvaraus

Hallin hinnasto ja vuoronvaraus

Hallin treenituntien varaus alla olevasta linkistä, täytä tiedot huolellisesti ja maksettuasi varauksen, saat vahvistuksen sähköpostiin. Lue ohjeet huolellisesti, kuinka toimia, kun menet hallille.

                 AJANVARAUS AUTOMAATTI

LUE TÄSTÄ OHJEET, MITÄ TARVITSEE TIETÄÄ HALLILLE MENNESSÄ!

** Koirien ulkoilutus VAIN koirahallin oikeassa päädyssä olevalla nurmialueella tai Varstatien varressa. Hallin toisen pään toimitilojen piha-alueen läpikulku on kielletty ja  parkkialueen reunamien nurmialueet tulee jättää merkkailematta, näitä on merkitty koirankielto kylteillä! Koirien ei anneta merkkailla myöskään hallin seinustoille eikä pihalla oleviin kontteihin, roskiksiin ym. Kiitos!

**  Pääset hallille sisään soittamalla varauskalenteriin syöttämästäsi puhelinnumerosta hallin ovinumeroon p. 044 241 8213 Ovi on optimoitu aukeamaan 10 minuuttia ennen varauksesi alkua. Anna puhelimen hälyttää riittävän pitkään. Kun puhelin alkaa piippaamaan varattua, ovilukko aukeaa ja pääset ovesta sisälle.

**VALOT löytyvät ovesta sisään tultaessa, oikealla puolelle ovea on kaksi valokatkaisijaa. Huolehdi tuntisi päätteeksi tarvikkeet takaisin paikoilleen, sammut valot ja huolehdi, että ovi napsahtaa varmasti lukkoon. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa tai laittaa viestiä 040 5435243  Tallenna numeroni puhelimeesi!

Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen varausta sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com

Talvikauden 2019-2020 vuorohinnat

Arkisin maanantai-perjantai 07.00 – 17.00        15e/tunti
Arkisin maanantai-perjantai 17.00 – 23.00        28e/tunti
Viikonloppu lauantai-sunnuntai                           28e/tunti
Koko päivä lauantai                                                      250e
Koko päivä sunnuntai  (klo 17.00 saakka)             250e
Koko vkl lauantai-sunnuntai  (la koko päivä, su klo 17.00 saakka)  480e

Vakiovuorot (vähintään 4tuntia/kuukausi)

Arkisin maanantai-perjantai klo 07.00-17.00   10e/tunti

Iltaisin ja viikonloppuisin 25e/tunti

Voit varata vakiovuoron itsellesi, treeniporukalle tai koulutuksillesi. Vakiovuorot varataan sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com tai puhelimitse 040 5435243 Katja. Vakiovuorot laskutetaan etukäteen sopimuksen mukaisissa jaksoissa.

Hallia voi varata myös koulutuksiin, seminaareihin yms. koko päiväksi tai viikonlopuksi. Näyttelyt, mätsärit ja nätot vain sopimuksen mukaan, näissä tapahtumissa sovimme hallin siivouksesta järjestäjän kanssa erikseen.

HALLIN SÄÄNNÖT

Irtovuoron minimivaraus on 60 minuuttia. Varaustietoihinne liitetyt puhelinnumerot toimivat avaimena hallimme oven sähkölukkoon. Varatessasi vuoron sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaat myös siitä, että kaikki kyseisellä vuorolla harjoittelevat koirakot noudattavat hallin sääntöjä.

Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

1. Maalaa hiirellä varattava ajanjakso kalenterista ja klikkaa ”varaa”

2. Klikkaa ”seuraava” ja täytä tiedot.

3. Puhelinumero on erityisen tärkeä kirjoittaa oikein. Lisää numerot peräkkäin ilman välejä tai väliviivoja. Voit lisätä varauksellesi max. 3 puhelinnumeroa pilkulla erotettuna, esim. 0401234567,0507654321,04412124343

4. Klikkaa Tee varaus ja sinut siirretään Maksukaistan sivulle, jossa pääset maksamaan varauksen verkkopankkiisi. Maksun jälkeen saat varausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin.