Hallin hinnasto ja vuoronvaraus

Hallin hinnasto ja vuoronvaraus

Sarkkirannan halli on treenikäytössä 17.6. saakka. Juhannuksen jälkeen halli tyhjennetään vuokrasopimuksen päätyttyä, paikalle aletaan rakentamaan taloja.

Uusi toimitila on vielä etsinnässä (haussa noin 300-400neliön lämmin tila, jossa sosiaalitila wc/vesipiste Kempele/Oulunsalo/eteläinen Oulu alueelta ensisijaisesti) Mikäli sinulle on vinkata mahdollisesta paikasta koirahallille, laitathan sähköpostia!

Irtovuorot varataan ja maksetaan varauskalenterimme kautta, touko-kesänkuun ajan hallivuorot 10e/tunti

AJANVARAUS AUTOMAATTI

Tutustu huolella varaus- ja maksuehtoihin sekä hallin sääntöihin.

Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 48 tuntia ennen varausta sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com

HALLIN KÄYTTÄJÄT, ohjeet valojen sytyttämiseen:

Hallissa palaa aina yksi kulkuvalo. Löydät valokatkaisimet, kun menet ulko-ovesta hallin toiseen päähän, keittiön oven vasemmalla puolella lääkekaapin vieressä on valokatkaisija kaappi. Käännä valot päälle mustilla pisteillä merkityistä kytkimistä.
Kaksi muuta valokatkaisijaa löydät takaovelle katsoessasi vasemmalta seinältä.
Treenitarviketilaan syttyvät valot syvennyksen oikean puoleiselta seinältä.

Huolehdi tuntisi päätteeksi tarvikkeet takaisin paikoilleen, sammut valot ja huolehdi, että ovi napsahtaa varmasti lukkoon. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa tai laittaa viestiä 040 5435243  Tallenna numeroni puhelimeesi!

 

HALLIN SÄÄNNÖT

Irtovuoron minimivaraus on 60 minuuttia. Varaustietoihinne liitetyt puhelinnumerot toimivat avaimena hallimme oven sähkölukkoon. Varatessasi vuoron sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaat myös siitä, että kaikki kyseisellä vuorolla harjoittelevat koirakot noudattavat hallin sääntöjä.

Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

1. Maalaa hiirellä varattava ajanjakso kalenterista ja klikkaa ”varaa”

2. Klikkaa ”seuraava” ja täytä tiedot.

3. Puhelinumero on erityisen tärkeä kirjoittaa oikein. Lisää numerot peräkkäin ilman välejä tai väliviivoja. Voit lisätä varauksellesi max. 3 puhelinnumeroa pilkulla erotettuna, esim. 0401234567,0507654321,04412124343

4. Klikkaa Tee varaus ja sinut siirretään Maksukaistan sivulle, jossa pääset maksamaan varauksen verkkopankkiisi. Maksun jälkeen saat varausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

5. Pääset hallille sisään soittamalla varauskalenteriin syöttämästäsi puhelinnumerosta hallinn ovinumeroon p. 044 241 8213 Ovi on optimoitu aukeamaan 10 minuuttia ennen varauksesi alkua. Anna puhelimen hälyttää riittävän pitkään. Kun puhelin alkaa piippaamaan varattua, ovilukko aukeaa ja pääset ovesta sisälle.

 

Talvikauden 2017-2018 irtovuorot

Arkisin maanantai-perjantai 07.00 – 17.00        15e/tunti
Arkisin maanantai-perjantai 17.00 – 23.00        25e/tunti
Viikonloppu lauantai-sunnuntai                           25e/tunti
Koko päivä lauantai                                                             170e
Koko päivä sunnuntai                                                         170e
Koko vkl lauantai-sunnuntai  (la koko päivä, su klo 15.00 saakka) 300e

Voit varata vakiovuoron itsellesi, treeniporukalle tai koulutuksillesi. Vakiovuorot varataan sähköpostitse koirakoulukisma@gmail.com tai puhelimitse 040 5435243 Katja. Vakiovuorot laskutetaan etukäteen sopimuksen mukaisissa jaksoissa.

Hallia voi varata myös koulutuksiin, seminaareihin yms. koko päiväksi tai viikonlopuksi. Näyttelyt, mätsärit ja nätot vain sopimuksen mukaan, näissä tapahtumissa sovimme hallin siivouksesta järjestäjän kanssa erikseen.